Godt Nytår

LA Svendborg, Faaborg-Midtfyn, Langeland og Ærø

Kære medlem af Liberal Alliance på Sydfyn

Det har været et begivenhedsrigt år, hvor bl.a. minkskandale, coronarestriktioner og rigsretssag har fyldt i nyhederne, og på Christiansborg har Alex, Ole og Henrik haft nok at se til.

Det har også været et begivenhedsrigt år for lokalforeningen, som stod i kommunalvalgets tegn.

Vi vil gerne takke alle, som har hjulpet foreningen i forbindelse med kommunal- og regionsvalget – både med donationer, men også med hjælp til opsætning og nedtagning af plakater m.v.

Vi blev desværre hverken valgt ind i kommunalbestyrelsen eller regionsrådet denne gang, men vi er til gengæld en masse erfaringer rigere og ser nu frem mod næste valg, som er valg til Folketinget.

Her kan vi fortælle, at vores lokale kandidat i Svendborg – Katrine Daugaard – stiller op til at blive spidskandidat på Fyn til Folketingsvalget. Katrine brænder for Liberal Alliances politik og værdier og har en særlig interesse for børne- og socialområdet samt kulturpolitik.

Om folketingsvalget falder i 2022 eller 2023 kan vi ikke vide, men vores ønsker for 2022 er, at vi bliver fri for coronarestriktioner og kan lave flere arrangementer – både på Sydfyn men også sammen med de andre lokalforeninger på Fyn. Vi afholdt i forbindelse med valget en vellykket fredagsbar på Kammerateriet i Svendborg, hvor bl.a. Henrik Dahl (MF) deltog og gav en status fra Christiansborg.

Indtil videre har vi dog kun ét arrangement i kalenderen på Sydfyn, og det er vores årlige generalforsamling, som bliver den 1. februar 2022 – tid og sted følger i januar.

Liberal Alliance Sydfyn ønsker dig et godt Nytår!

Mange liberale hilsner

Bestyrelsen

Liberal Alliance Sydfyn

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *