Liberal Alliance stiller op i Faaborg-Midtfyn Kommune

LA Svendborg, Faaborg-Midtfyn, Langeland og Ærø

Liberal Alliance melder sig nu på banen til efterårets kommunalvalg i Faaborg-Midtfyn kommune. Det er klart efter et opstillingsmøde torsdag.

Spidskandidaten er den 18 årige Emma Have fra Faaborg der til dagligt går i 3.G på Faaborg Gymnasium. Emma er aktiv i Liberal Alliances Ungdom Fyn, og har været liberal ambassadør for partiet.

”Jeg stiller da jeg mener at vi bør gøre kommunen til et mere attraktivt sted for familier og virksomheder. Derfor bør vi sænke skatter og afgifter, så virksomheder og borgere vil vælge Faaborg-Midtfyn fremfor andre kommuner. Dette vil skabe arbejdspladser, og understøtte vækst og bosætning.” udtaler spidskandidat Emma Have.

Ud over Emma består listen af Johan Nøhr-Jensen fra Ringe, Rasmus Damsted fra Vester Hæsinge samt Danmarks yngste byrådskandidat: Christopher Møller fra Kaleko der fylder 18 år på valgdagen den 21. november.

Det glæder lokalforeningens formand at partiet igen opstiller til kommunalvalget ”Det er vigtigt at de næsten 2000 borgere der satte sit kryds ved os til sidste Folketingsvalg, også har muligheden til kommunalvalget. Vi er et ægte liberalt alternativ.” udtaler Niels Ole Nielsen.

Blandt partiets mærkesager er lavere skatter, mere vækst, mindre bureaukrati og mere personlig frihed til at leve det liv man selv ønsker.
For spørgsmål kontakt lokalformand Niels Ole Nielsen på nonielsen@sydfynsmail.dk / tlf. 40610809 eller Spidskandidat Emma Have på tlf. 25731937 samt emmahavee@gmail.com

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *