Nytårs hilsen fra LA Sydfyn

LA Svendborg, Faaborg-Midtfyn, Langeland og Ærø

Kære medlem af Liberal Alliance

Godt nytår!

Dette har i sandhed været et interessant år for os alle privat men også politisk.

Her når jeg ser tilbage på året, der er gået, må jeg konstatere, at vi i dag nok har den rødeste regering i mands minde og det med en mindretalsregering, der med epidemiloven i hånden har fået magt, som de har agt.

I coronaens navn har man kunnet regere landet per dekret og tilsidesætte den demokratiske proces i Folketinget. Det må siges at have været hovsa-løsningernes holdeplads og man har skulle se langt efter nogen form for langsigtet planlægning.

Derfor har det heller ikke været nemt at være selvstændig erhvervsdrivende eller medarbejder i den private sektor. Mange er blevet fyret og andre har måtte dreje nøglen om. Ja, et helt erhverv har måttet lukke ned. Vi må ikke glemme minkavlerne, der i dag står uden deres virksomhed og fortsat uden kompensation. På trods af at der ikke var konstateret Cluster 5-mutation i mink på Fyn skulle de alligevel slås ned.

Skatter og afgifter er steget med omkring 4000 kr. pr. husstand og det tal skal vi nok forvente blot stiger indtil næste valg.

Nu er 2020 heldigvis forbi og vi ser ind i 2021. Corona-vaccinen er kommet og vi håber, at restriktionerne snart løsner sig, så vi kan drive virksomhed og gå på arbejde igen. Vores folketingsmedlemmer arbejder på højtryk for at skaffe en kompensation til minkavlerne og andre virksomheder i nød via hjælpepakkerne.

Det liberale vogntog stopper aldrig. Vi kæmper hver dag for de liberale værdier – sådan fortsætter vi også i 2021.

Hvis du i din kommune oplever sager eller emner du mener LA skal arbejde for, er du velkommen til at kontakte os på:

kontakt@lasydfyn.dk

Mange liberale nytårshilsner til jer alle

Jonas Møller Simonsen

Lokalformand & kandidat til Svendborg Kommunalvalg 2021

Mobil: 53 81 19 49
Mail: formand@lasydfyn.dk

Liberal Alliance Sydfyn

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *