Vi er et Liberalt arbejder parti

LA Svendborg, Faaborg-Midtfyn, Langeland og Ærø

Liberal Alliance har tidligere siddet i byrådet i Svendborg kommune, det har vi planer om at fortætte med efter komunal valget til november.

Vi mener det er vigtigt at der er et borgerligt Liberalt arbejder parti, der kærer sig om den enkelte borger. Ligesom det skal kunne betale sig at gå på arbejde, er det også vigtigt at bevare og udvide de private tilbud. Vi ønsker Ikke at nedlægge de offentlige tilbud, men det er vigtigt at der også er gode alsidige or forskellige private tilbud. Netop fordi at det skaber en konkurrencesituation institutionerne imellem og dermed også en øget effektivitet og dermed effektiv udnyttelse af vores skattekroner, vi skal kort sagt have mest for pengene.

Du skal stemme på Liberal alliance hvis du ønsker at sætte Svendborg på verdenskortet, vi skal gå Forest i promoveringen af kommunen så vi kan øge vores indtægter. Vi vil bevare og have flere private tilbud til pasning af dine børn og til pasning af de ældre, en nedsættelse af kommuneskatten, flere investeringer i renovering af kommunale anlæg. En effektivisering af den kommunale administration, vi skal digitalisere mere, vi skal blive smartere og mere effektive. Flere kommunale klimavenlige køretøjer, de kommunale bygninger skal gøres CO2 neutrale.

Kort sagt hvis du gerne vil have flere private virksomheder og dermed flere jobs, en effektiv kommunal service, private tilbud der passer til dig og dine behov, samt en klimavenlig kommune, så skal du stemme på Liberal Alliance.

Jeg hedder Jonas Møller Simonsen og jeg stiller op for Liberal Alliance til kommunalvalget i Svendborg kommune. Jeg er 41 år gammel og uddannet Sømand på SIMAC i Svendborg. Til hverdag arbejder jeg offshore for et større dansk rederi og er bosiddende i Svendborg.

2 svar

 1. Mathias Thygesen siger:

  Hvor kan jeg læse om forskellene imellem dem der stiller op for liberal alliance i Svendborg ?

  • Jonas Simonsen siger:

   Hej Mathias
   På fredag den 29/10 klokken 19.00 – 21.00 kan du komme på kammerateriet og møde alle kandidaterne og snakke med os personligt. Vi har også lavet diverse kandidat test på TV2 og DR / Altinget.
   Vi kan også følges på SO-ME
   Derudover er du altid velkommen til at kontakte mig på mail: formand@lasydfyn.dk

   Liberal hilsner
   Jonas Simonsen
   Lokalformand for Liberal Alliance Sydfyn
   Kandidat for Liberal Alliance i Svendborg Kommune.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *